Inschrijven voor volgend schooljaar vanaf 4 mei 2020

De inschrijvingen voor het  schooljaar 2020-2021 worden, omwille van de verlengde “corona-sluiting” van de scholen, opgeschort tot en met 3 mei 2020.

Dit wil  concreet zeggen dat de inschrijvingsperiode voor kinderen die niet tot de voorrangsgroepen behoren (kinderen van personeel/geen broer of zus op school) pas effectief van start kan gaan op maandag 4 mei 2020.

Ongeacht of de scholen dan wel of niet open zijn, zullen de inschrijvingen gestart worden op 4mei, volgens een welomschreven procedure. De inschrijving dient op school te gebeuren. De documenten kunnen niet worden doorgemaild.

  • Aanmelden aan het loket van secretariaat, met ingevulde en ondertekende documenten (downloadbaar  vanop de website www.wigo.be - onderaan deze pagina)

  • De secretariaatsmedewerker neemt de documenten in ontvangst en kijkt deze na.

  • Indien de capaciteit niet wordt overschreden en de documenten correct ingevuld en ondertekend wordt de inschrijving gerealiseerd.

Alle maatregelen, waaronder afstand houden aan de buiten deur, het loket en in de eventuele wachtrij dienen gerespecteerd te worden.

Inschrijven kan op schooldagen van 08u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u00 (behalve op woensdagnamiddag).

Gedurende de eerste week van een inschrijvingsperiode kan geen afspraak gemaakt worden.

Inschrijven in onze school

Hoe verloopt een inschrijving in WIGO?

 

Je neemt contact op met het secretariaat om een afspraak te maken. Dat kan via mail (secretariaat@wigo.be)  of telefonisch (03 667 57 63).

Het is handig om zelf enkele momenten voor te stellen. Wij kijken dan na of die ook in onze agenda passen.

 

Op die eerste afspraak maken we graag tijd voor een korte kennismaking en een rondgang in de school. We geven ook antwoord op al je vragen.

Als je wil kan je aansluitend inschrijven. Anita of Yolanda, administratieve medewerkers van de school, vullen samen met jou de nodige documenten in en overlopen kort de schoolbrochure (je kan die ook al doornemen op de website).

 

Als je zeker weet dat je wil inschrijven kan je de administratieve zaken ook eenvoudig afhandelen. We maken dan eventueel later een afspraak om eens een keertje rond te gaan in de school.

 

Op onze website staan alle documenten die nodig zijn voor een inschrijving.

Je kan ze vooraf al eens bekijken zodat je weet welke gegevens we nodig hebben of zelfs ingevuld meebrengen. Dat maakt dat een inschrijving vlotter verloopt.

Breng bij inschrijving zeker een kids- ID mee of een ander officieel document waarop het rijksregisternummer op vermeld staat.

 

Van harte welkom!

Tel: 03 667 57 63

E-mail: secretariaat@wigo.be

De Vondert 10

2910 Essen - Wildert